Administratief medewerker

14 November 12:53 - Leeuwarden
Omschrijving
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
Jij gaat de financiële gegevens verwerken in de cliëntadministratie. Het is belangrijk dat jij accuraat werkt. Je controleert periodiek of de cliëntadministratie correct is verwerkt met de boekhouding en voert correcties uit indien nodig. Daarnaast beantwoordt je interne en externe vragen, verzamel je gegevens voor het opstellen van het jaarverslag en maak je periodieke rapportages.

BedrijfsomschrijvingHeb jij ervaring in een administratieve functie? Lees dan verder!

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een administratieve werknemer in Leeuwarden. De inwerkperiode vindt plaats in Groningen. Het gaat om een project tot en met februari op basis van 24 uur per week.


Profiel kandidaatFunctie-eisen:
- Mbo werk en den niveau richting administratie;
- administratieve ervaring;
- kennis van financiële applicaties en automatiseringspakketten.
- per direct beschikbaar.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever in Leeuwarden focust zich op mensen die in een crisis zitten, dakloos zijn of voor wie huisuitzetting dreigt. Ze richten zich op het bieden van ondersteuning en hulp bij het leren wonen en leven en het aanpakken van huiselijk geweld. De organisatie waar jij komt te werken is gevestigd in Groningen en Leeuwarden en er werken ongeveer 200 mensen.

Wat kun jij van Adecco verwachten?
- Het bruto uurloon bedraagt voor deze functie €14,23 per uur.
- 25 vakantiedagen op jaarbasis
- 8% vakantietoeslag
- Iedere woensdag je salaris gestort
- Na 26 gewerkte weken via Adecco ga je deelnemen aan ons pensioenfonds
- Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van de Adecco Academy (online leeromgeving)

Reageer vandaag nog door op de sollicitatiebutton te klikken en je gegevens bij ons achter te laten. Eerst meer info? Bel dan met Adecco Leeuwarden via 058-2891020 of stuur een e-mail naar RegioLeeuwarden@adecco.nl.