Operator worden? | Werken en leren | Randstad Vakschool

14 November 12:56 - Veghel
Omschrijving
Ben je op zoek naar een uitdagende technische baan, maar heb je nog geen relevante werkervaring en/of diploma? Geen probleem. Wij bieden vanuit de Randstad Vakschool de opleiding tot operator B. Waarin we je dit mooie vak leren terwijl je een leuk salaris verdiend en met de zekerheid van 2x een jaarcontract!

 

Maar wat doet een operator dan?

Als allround operator B bedien je o.a. moderne procesapparatuur. Onderdeel hiervan is tevens het uitvoeren van de noodzakelijke procescontroles en oplossen van kleinere storingen. Ook zorg je ervoor dat de automatisering van het proces optimaal verloopt en dat je kan bijsturen indien nodig. Oftewel een zeer afwisselende functie waarin je o.a. kunt sleutelen en je verantwoordelijk bent voor de kwaliteitscontrole.

Jouw toekomstige werkplek is in Veghel, gunstig gelegen langs de snelweg. Zij zijn de marktleider op het gebied van diervoeding en werken met een modern en volautomatisch machinepark. Het is een gezond en stabiel bedrijf met genoeg gevarieerd werk dus je zult je hier niet vervelen. Je gaat gemiddeld 36 uur per week werken (afh. van je ploeg) en 4 uur per week naar school. Onze opleidingslocatie is gevestigd in Weert.

 

Waarom je opleiding juist starten bij dit bedrijf?

Omdat je terecht komt in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en zich onderscheidt met innovatieve en duurzame producten en concepten. Hierdoor kun je snel en goed het vak van operator leren. Je werkt met goed opgeleide collega’s die je gedurende werkdagen begeleiden. Daarnaast heb je een uitdagende functie in een betrokken en ambitieus team waar samenwerking en resultaat centraal staat. Ze kennen een informele werksfeer waarin ieders mening telt. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden (waaronder tot operator C en leidinggevende).

 

Wat vinden we belangrijk?

Dat je goed kan samenwerken en kwaliteitsgericht bent. Je hebt gevoel voor techniek en de wil ons mooie vak te leren. Wij geloven in jou en daarom bieden we je een zelfstandige en verantwoordelijke functie waarin jij mee kan denken en beslissingen mag maken om het proces te verbeteren. Daarnaast werk je in een 4 ploegen systeem waarbij je 1e 2 weken 5 diensten draait en daarna 2 weken 4 diensten.?


Jouw rooster is:?
Week 1: zondag, maandag en dinsdag nachtdienst … vrijdag en zaterdag middagdienst?
Week 2: maandag en dinsdag ochtenddienst … woensdag, donderdag en vrijdag nachtdienst?
Week 3: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ochtenddienst?
Week 4: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag middagdienst?

Ochtenddienst = 06:45 uur t/m 15:00 uur?
Middagdienst = 14:45 uur t/m 23:00 uur?
Nachtdienst = 22:45 uur t/m 07:00 uur?

Wij bieden:?
Een 2-jarige opleiding tot Operator B (MBO niveau 3, Nederlands erkend diploma) waarbij je direct een jaarcontract krijgt met de optie tot verlenging van Randstad. En na het behalen van je diploma ligt er voor jou een vast contract bij dit bedrijf klaar. De opleiding start begin Januari 2019, indien je al direct beschikbaar bent voor werk kan je ook eerder starten. Je ontvangt een salaris van minimaal €1900,- bruto o.b.v. 40 uur (23 jaar en ouder, waarin je kan doorgroeien naar een salaris €2500,- bruto per maand) en een ploegentoeslag van 28%, reiskostenvergoeding, pensioensregeling, korting op je zorgverzekering (via Zilveren Kruis Achmea), toegang tot ons personeelsvoordeelwinkel (korting op elektronica, uitjes, kleding en meer) en een perspectiefverklaring na 1 jaar werken

 

Interesse of vragen? Bel of app me op 06 – 20 56 70 86. Mailen mag natuurlijk ook naar steven.penninger@nl.randstad.com?


  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

BedrijfsomschrijvingRandstad

Profiel kandidaatRelevante achtergrond en opleiding