Commercieel medewerker binnendienst/ sales engineer

14 November 12:57 - Roermond
Omschrijving
Ben je een techneut die communicatief sterk is en sociaal vaardig? Of heb je commercieel gedreven met een bovengemiddelde technische inslag? Wil je werken op een commerciële binnendienst bij een technisch bedrijf? Lees dan snel verder!

 

Dit bedrijf is één van de grootste industriële dienstverleners ter wereld. Ze maken producten om producten en processen sneller, slimmer, veiliger of efficiënter te maken. Ze bieden innovatieve en kostenbesparende oplossingen en producten voor alle verschillende industriële sectoren. Ze zijn specialist in product én oplossing.

 

Voor de vestiging in Roermond zijn ze ter uitbreiding van het team op zoek naar een nieuwe collega in de functie van commercieel medewerker binnendienst. Het gaat om de afdeling open aandrijvingen en lagertechniek.

 

Hoe ziet jouw takenpakket eruit?

Als Inside sales engineer ben je binnen jouw businessunit voor het grootste deel op jezelf aangewezen. Je runt als het ware jouw eigen business.

 

Zowel intern als extern heb je als inside sales engineer te maken met harde deadlines. Daar moet je

mee om kunnen gaan. Sterker nog: moet je nog leuk vinden ook! Het is aan jou om hierin je eigen

weg te vinden; ruimte creëren, openingen zoeken, aanvoelen, begrip tonen en kansen benutten als

ze zich voordoen. Je opereert in een 100% technische markt, dus dat moet je op het lijf zijn

geschreven.

 

Wat heb je hiervoor nodig?

Een afgeronde HBO opleiding met een technisch/commerciële inslag, zoals Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde; of een afgeronde MBO opleiding met ervaring in een vergelijkbare technisch-commerciële binnendienstfunctie.

 

Ervaring en affiniteit met open aandrijvingen en/of lagertechniek is een pré. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Anderen omschrijven jou als: organisatorisch en analytisch sterk, communicatief vaardig, proactief, zelfstandig en commercieel gedreven.

 

Wat krijg je hiervoor terug?

Je komt te werken bij een groeiend internationaal bedrijf waar de ontwikkeling van medewerkers centraal staat. Het is een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden.

 

Ze bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals, 25 vakantiedagen, 12 adv dagen, een goede pensioenregeling en een winstdelingsregeling.< Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.
Sollicitatieprocedure
Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

BedrijfsomschrijvingRandstad

Profiel kandidaatRelevante achtergrond en opleiding