Internationaal Inbedrijfsteller / Commissioning Engineer

14 November 13:00 - IJsselstein
Omschrijving
Als Internationaal Inbedrijfsteller / Commissioning Engineer vervul je een gevarieerde functie, waarbij je afwisselend werkzaam bent in IJsselstein en op locatie in het buitenland. Je bent verantwoordelijk voor het inbedrijstellen van onze installaties. Tijdens de inbedrijfsnames ben je als ambassadeur van ons bedrijf degene die de verschillende disciplines bijeenbrengt, vanaf de eerste start-up tot aan de oplevering van de installatie.

Tijdens de werkzaamheden in IJsselstein ben je verantwoordelijk voor de beantwoording van de vragen van de klant en ondersteun je de Service afdeling en onderhoud je de documentatie. Daarnaast geeft je instructies en cursussen, zowel op locatie als bij Terberg. 

BedrijfsomschrijvingOnze opdrachtgever, Terberg Control Systems, is een innovatieve, moderne en internationaal opererende onderneming met een 50-tal medewerkers. Zij hebben zich gesprecialiseerd in efficiente, door hen zelf ontwikkelde besturingsoplossingen voor energieopwekking- en distributie installaties. Terberg Control Systems levert, in nauwe samenwerking met de klant, op maat gemaakte technologie en oplossingen van hoge kwaliteit. Dit kunnen zij doen dankzij jarenlange ervaring en een gemotiveerd team!

Profiel kandidaatVoor de functie van Internationaal Inbedrijfsteller zoeken wij iemand die

- Een elektrotechnische opleiding op MBO niveau heeft
- Houdt van een uitdaging en afwisseling en iets van de wereld wil zien
- (Technisch) Engels in woord en geschrift goed beheerst
- Probleemoplossend en praktisch is ingesteld
- Goed in teamverband alsook zelfstandig kan werken